Nejnovější recenze ze sekce Závaží k činkám
Výhodná cena
- Plní svoji funkci
- Příznivá cena
- Mírné odlupování černé barvy
- Mírně horší manipulace kvůli chybějícím otvorům
Jednoduché kotouče za příznivou cenu, které splní svoji funkci. Absenci otvorů sloužících jako držadla chápu, jedná se o základní produkt. Mírné odlupování barvy by se mělo napravit.
- Jedno z mála aktuálně dostupných v obchodní síti. Výborná kvalita, jsme spokojeni
- Jedno z mála aktuálně dostupných v obchodní síti. Výborná kvalita
- Jedno z mála aktuálně dostupných v obchodní síti. Výborná kvalita
- jekdkd
- wjwk
OK
Kotouče i po dvou týdnech silně zapáchají gumou. Pogumované kotouče konkurenční značky tento problém nemají.
- Velikost kotouče
V současné covidové době jsem si musel zařídit "minimální" verzi posilovny doma. Potřeboval jsem další závaží na 30 mm osu. Protože jsem už měl chromové kotouče jiné značky, rozhodl jsem se pro tyto. Zcela mi vyhovují.
- super
Zpracování je dobré, nikde žádné ostré hrany či okraje. Svůj účel plní dobře.
perfektní na "spec.zakroucenou" osu - dokoupím ještě 2 kotouče....
Kotouče v pohodě. Otvor je o něco větší než pro 25mm osu, vejde se mi s vůlí i na 26mm osy, což mi rozšiřuje použití.
- Guma umožňuje dobrú manipuláciu s kotúčom, nepoškriabe podlahu.
- Guma nepríjemne páchne, do bytu nevhodné.
- Väčšie rozmery kotúča (d=26cm) než oceľová verzia, použitie na jednoručnej nakladacej činke nemusí vyhovovať každému.
- Už po vybalení z pôvodného obalu (vyrobené v Číne) boli na viacerých miestach odraté časti a takisto pár dier až na oceľ - na tomto mieste sa guma mierne vydúvala. Zrejme nešetrné zaobchádzanie vo výrobnom sklade.
Kotúče by som si nechal ak by som ich využíval mimo priestory bytu, ideálne s veľkou obojručnou osou.
- váží 5kg
- Různé váhy stejných kotoučů...
- váha
Zboží bylo dostupné oproti jiným produktům.